Thursday 11 April 2013

Araçlar Ve Teknikler Ve Stilleri & Kaligrafi Teknikleri

Bir hattat için büyük kaynaklar düz tıkıştırılmış olabilir kalem, ya da yuvarlak yakalandığını ve süpürme (; Kid 1985; Kuzu 1956 Reaves ve Schulte 2006) vardır. Bazı çekici nedenlerden dolayı, çok yakalandığını kalemleri-çelik fırçaları için kullanılabilir.




Ancak gerçekleştirir de keçeli ve tükenmez kalemler ile oluşturulmuş, bunlar gerçekleştirir eğik koleksiyonları uygulamak gerekmez rağmen. Bestelemek için Mürekkep genellikle su bazlı ve yayıncılık alanında kullanılan yağ bazlı mürekkep daha az yapışkan. Gözeneklilik mükemmel güvenilirlik var En büyük kalite belge, izin verecek iyi koleksiyonları, [kaynak belirtilmeli] parşömen ya da vellum sıklıkla kullanılmasına rağmen, bir bıçak bunları gerçekleştirmek kaldırmak için kullanılabilir ve hafif kutu koleksiyon izin gerekli değildir gibi başarıyla geçmesi.

Dahil, hafif kutular ve düzenleri gerçekleştirmek uzak alarak kalem işaretleri olmadan doğrudan koleksiyonları gerçekleştirmek için kullanılır. Inç alanlarda kullanılabilir rağmen belge verdi, ya da hafif bir kutu ya da hemen kullanım için, en sık böyle bir belge olarak işlevlerini yöneten kirletilmiş uncials (Bu nedenle adı) ve yüksek öğrenim gibi, her biri dördüncü ya da yüzde 50 inç yönetiliyor yanı sıra sık sık rehberlik.


 


Mürekkep ile drizzled geleneksel "uç" polinomlardan, doldurulmasına yerleşik olması hat kalem için, sürekli inkwells daldırma içine zorunda ihtiyacını engelleyen - Kalemler çeşitli davetiyeleri kaynaklardan elde edilebilir.

Stilleri ve teknikleri

Kutsal Avrupa kaligrafi gibi orta yaşlarda her kılavuz veya bölümün ilk yazışma aydınlatma gibi bazı benzersiz işlevlere sahiptir. Bir çekici "halı sayfa" kalın renkli yaratıklar dekoratif, geometrik tasvirleri ile yüklü, edebi eserler önce gelebilir. Lindisfarne İncil'de (715-720 AD) bir başlangıç ​​örneği (Brown 2004).


Çin veya Arap hat olduğu gibi, Avrupa kaligrafik programı sıkı kurallar ve formlar vardı. Beste Kalite sitede koleksiyonları bir "geometrik" satın alma ile, karakterleri bir beat ve frekans vardı. Her bir kişilik vardı ve hala sık sık, bir doğru eylem satın alma vardır.
 

Bir yazı aksine, karakterler 'boyut, tasarım ve tonlarında usulsüzlük Antik yorumlanması "güzel yazı" için önemi katkıda bulunur. Malzeme kesinlikle okunamaz, ancak perspektif gerçekleştirmek için bazı endişe ile bir kitleye daha az önemli olabilir. Tasarımlar ve yeni çağdaş Avrupa kaligrafi değişiklikler çoğu St John Yazıların sayfaların içinde keşfedilir. Bir özellikle çağdaş örneği Kutsal Yazılar, Jimmy Botlar Gösterildi sürümü (Tyndale Ev Pazarlamacılar 2000), 360 kaligrafik resimlerle yanı sıra kaligrafi yazı tipidir.

Daha fazla bilgi için web sitemizi ziyaret ediniz:  www.kaligrafievi.com

Overall rating


No comments:

Post a Comment